Foundersparring

Gennem tiden har jeg sparet med en del iværksættere / grundlæggere. Vi ringes løbende ved og jeg har egentlig mest støttet på det personlige plan. Specielt i de første år har det stor betydning for mange at få personlig rådgivning.

Jeg får selv meget ud af den type sparing og derfor tilbyder jeg det på rimelige vilkår. Og personligt ser jeg det som en gensidig mulighed for at afdække, om jeg på sigt kunne være den rigtige investor for virksomheden.

De fire logiske trin i foundersparingen

Du kontakter mig og vi får sat et kort telefonmøde op. Her får vi gensidigt screenet hinanden og afdækket, om der kunne være et match. Jeg introducerer min tilgang i hele træskolængder.
Vi arrangerer et møde, hvor du/I sætter mig godt ind i jeres startup.
Vi sparer en gang om ugen i 8-12 uger for at se, om vi sammen kan skabe den ønskede fremdrift.
Vi er så glade for samarbejdet, at vi ser på, hvordan vi kan fortsætte rejsen sammen.

For en hel del år siden fik jeg selv behov for sparing og derfor kontaktede jeg en CEO fra én af C25 virksomhederne. Han sagde overraskende nok “ja” til at hjælpe mig og den dag i dag holder vi kontakten. Det har ikke kostet mig andet end en mail og de timer, han velvilligt har stillet til rådighed. Opsøg heldet – enten med mig eller en anden vindertype. Det går forbløffende ofte godt.