Kasper Holst Hansen

Jeg er et sammensat menneske rundet af opvækst, oplevelser og livet i øvrigt. Her kan du se en oversigt over de vigtigste områder til belysning af mit professionelle virke.

Jeg skriver løbende videre på afsnittene her på sitet og der kommer løbende mere til. Sådan er jeg – altid i en eller anden form for bevægelse, fysisk som åndeligt.

Min baggrund

Her kan du få en bedre idé af, hvor jeg kommer fra og hvad jeg er rundet af. Det er i høj grad med udgangspunkt i min private baggrund. Min nutidige modstandskraft og viljestyrke er grundlagt i de helt unge år.

Min livsfilosofi

Det er lettere at leve min filosofi end at fortælle om den. Så hæng på lidt endnu, så kommer den også her på siden 🙂

Den kapitalistiske hippie

Jeg er som sagt et sammensat menneske og kalder mig selv for en kapitalistisk hippie. Min dejlige grandonkel Erik satte mig for mange år siden på sporet af denne definition da han næstekærligt bemærkede, at jeg var en rigtig hippie..!

EduLab – Da jeg skabte MatematikFessor

Fra værelse til virksomhed, en rejse der for mig tog 14 år – fra jeg var en ung knøs på 27 år til jeg var en moden mand på 41 år. EduLab er mit iværksættermæssige svendestykke og historien om, at mødet mellem mennesker altid har været livets trumfkort for mig.

Kasper I pressen

Her kan du se nogle udpluk af de gange, jeg har været eksponeret i pressen. Det bærer præg af min tilgang til pressen: Det har ikke drevet mig i samme grad som mange andre iværksættere. Jeg bruger generelt min energi på at få min vision til at virke i praksis. Men sjovt er det da, når noget af det, jeg har skabt, rammer forsiden!