Matematikkens Robin Hood

“Han tager fra de rige og giver til de fattige.” er på sin vis essensen i eventyret om Robin Hood. Selv er jeg rundet af Disneys udgave, som jeg gentagne gange så i biografen skiftevis med min mormor og farmor. Jeg gavede op undervejs og afslørede til stor irritation for de andre biografgængere handlingen. Måske det var en formildende omstændighed, at jeg var 5 år gammel..!

Det har altid interesseret mig at gøre noget godt for andre. Ikke mindst dem der fra naturens side ikke har fået samme gavegrundlag som mig. Derfor var undervisningen et kald for mig og jeg blev i den grad draget ind i faget. Dog ikke for at studere det til bunds på universitetet eller professionshøjskolen. Næ, egentlig mere i dens rå praksis. Og det har aldrig været svært at finde egnede forsøgspersoner, for mange på min vej har nydt godt af min iver for at lære fra mig.

Philippa. Rasmus. OL-svømmeren.