Oplæg

Jeg elsker at holde oplæg og har holdt en del gennem tiden. Det er essentielt for mig, at vi har det sjovt i hinandens nærvær. Som den gode Viktor Borge sagde: Smilet er den korteste vej mellem mennesker. Derudover er det vigtigt for mig, at du får noget brugbart med, når du investerer din tid i samværet med mig!

Jeg har primært holdt oplæg i Danmark, men også udenfor Danmark (f.eks. Norge og Finland). Det er meget forskelligt, hvad der har været på programmet, alt fra “Livet som iværksætter” for en udskoling til “Data Ethics” på en international konference.

Den nærværende fortælling lærer man noget af..!

Nedenfor kan du se de oplæg, jeg glæder mig til at holde:

Fra værelse til værdi

Min rejse fra idéen på værelset til salget til én af Danmarks største mediekoncerner.

Hvorfor går et startup galt?

Med udgangspunkt i 20 årsager til at et startup mister fart eller ligefrem levedygtigheden fortæller jeg om egne erfaringer gennem 14 år med EduLab og MatematikFessor.

Magisk Matematik

Jeg elsker matematik og har arbejdet med at formidle fagets fortællinger og pudsigheder i mange år. Kom med på rejsen – det kræver kun din nysgerrighed.

Inspirerende citater

Gennem tiden har jeg fundet masser af god energi i både egne og andres citater.

Eksempler på oplæg i tiden med EduLab

Det er vigtigt for mig, at jeg motiveres af emnet – ellers skal I finde en anden! Nedenfor er en stribe emner og områder, som jeg tidligere har hold oplæg om.

Edtech og forskning

Data etik for læringsportaler

Digital matematik og kærligheden til faget